18 Mayıs 2024, 12:00

Arkki ile Keşke Gerçek Olsa (4-6 yaş )

Çocuklar bu atölyede bilinen bir meydanı ya da parkı nasıl daha güzel, sürdürülebilir ve kapsayıcı hale getirebileceklerine dair fikirlerini çizecekler. Mekânların dönüşümü üzerine gerçekleşecek ilham verici sohbetin ardından her çocuk, seçtiği alanın fotoğraf baskısı üzerine asetat kâğıtları yerleştirerek, kendi önerisini işleyecek. Atölyenin son aşamasında ise, dönüşüm fikirlerini arkadaşlarıyla paylaşarak, aynı alan için ne kadar farklı ve güzel fikirler önerebileceğini fark edecek.

Etkinlik Başlangıç ve Bitiş Noktası: Sera Atölye
Etkinlik Süresi: 90 dakika
Tasarlayan ve Uygulayan: Arkki Türkiye

Etkinlik Kuralları:
Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Atölye malzemelerini SSM sağlar.
Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Öğrenme Programları

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)

25 Mayıs 2024, 11:00

Hikmet Onat Kayıkları Suya İniyor (8-11 yaş)