20 Eylül 2008 - 1 Şubat 2009

İstanbul'da Bir Sürrealist: Salvador Dalí

Bilet Al

İstanbul'da Bir Sürrealist: Salvador Dalí

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Akbank'ın sponsorluğunda ve Gala-Salvador Dalí Vakfı'nın işbirliğiyle, 20. yüzyılın en önemli sanatçılarından, sürrealizm akımının temsilcisi Salvador Dalí'yi ağırladı. Salvador Dalí'nin kapsamlı bir retrospektifi niteliğini taşıyacak sergide; yağlıboya tablolar, çizimler ve grafiklerden oluşan 270 eserin yanı sıra, el yazmaları, fotoğraflar ve çeşitli dokümanlar yer aldı. Gala-Salvador Dalí Vakfı koleksiyonuna ait eserlerle, vakıf dışında gerçekleştirilen en büyük geçici sergi olma özelliğini taşıyacak sergi, 20 Eylül 2008 - 01 Şubat 2009 tarihleri arasında ziyaret edildi.

Eserlerden

Seçmeler

Denizin önündeki masa. Eric Satie'ye saygı

Salvador Dalí: A Surrealist in Istanbul[;]İstanbul'da Bir Sürrealist: Salvador Dalí

Popüler Kültür ve Salvador Dalí

22 Ekim 2008

Popüler Kültür ve Salvador Dalí

Mağaza

İstanbul'da Bir Sürrealist Salvador Dali" - Silgi"
Salvador Dali'nin Eriyen Saatler adlı eserinden hareketle üretilen silgi

40 ₺

Satın Al (Tükendi)
İstanbul'da Bir Sürrealist Salvador Dali" - Küpe"
Salvador Dali'nin Mae West'in dudaklarını kanape olarak düzenlediği çalışmasından hareketle üretilen küpe seti

25 ₺

SSM Mağaza
İstanbul'da Bir Sürrealist Salvador Dali" - Silgi"
İstanbul'da Bir Sürrealist Salvador Dali" - Küpe"
Mağazaya Git
SSM Dostu Kart Avantajları

Sakıp Sabancı Müzesi üyelik programıyla yıl boyu ayrıcalıklı bir müze deneyimi yaşayın. Bir sene boyunca birbirinden farklı ayrıcalıklardan yararlanın, sevdiklerinize de hediye ederek onlara destek ve ilham kaynağı olun.

Kart Satın Al