2 - 17 Nisan 2022

Çocuk Atölyeleri

SSM Öğrenme Programları, farklı yaş gruplarından çocuklar için hazırlanan ve hafta sonu gerçekleştirilecek atölyelere ev sahipliği yapıyor.

Önemli Bilgiler:

- Müzede gerçekleşen atölyelerde malzemeleri SSM sağlar.
- Katılımcıların kişisel sebeplerle atölyeye katılamaması durumunda ücret iadesi veya değişiklik taleplerinin işleme alınabilmesi için katılamayacakları atölye tarihinden en az 2 gün önce talep oluşturmuş olmaları gerekir. Katılım sağlanmamış atölyeler için atölye tarihinden sonra oluşturulan taleplerde ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
- Müzedeki atölyeler çocuk atölyesinde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir. Atölye katılımcılarının maske kullanması zorunludur. Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
- Satın alma işlemi sırasında ek bilgi bölümüne katılımcının adı ve yaşı yazılmalıdır.
- Katılımcılar, çevrimiçi atölyelerde kullanacakları malzemeleri kendileri temin etmelidir.
- Çevrimiçi atölyeler, Zoom servisi üzerinden gerçekleştirilir. Atölyeye katılım linki, satın alma işlemi sonrası gönderilecek e-postada paylaşılacağı için e-posta adresinizi belirtmeniz gerekmektedir.
- İnternet bağlantısından doğabilecek aksaklık ve mağduriyetlerden SSM sorumlu değildir.
- Çevrimiçi atölyelere bilet alan her katılımcı, bilgisayarındaki mikrofon ve kameranın açık olacağını kabul eder.
- Sosyal mesafe kurallarına uygun davranılması ve müzenin kapalı alanlarında maske kullanılması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Günler ve Biletler

200 ₺

Çocuk Atölyeleri 2022 - Yelkenler Fora! (3-5 Yaş)
Kayıt Ol (Tükendi)