Babalar Günü

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Faber-Castell’in sponsorluğunda, 21 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü’ne özel “Babamla Ben Yelkenleri Kanat Yaptık” başlıklı bir atölye çalışması düzenleyecek. Çalışmaya, bu anlamlı günde babalarına kalıcı ve özel bir hediye vermek isteyen çocuklarla birlikte, onlarla hayal, sanat ve paylaşımla dolu birkaç güzel saat geçirmek isteyen babalar katılacak. Etkinlik kapsamında çocuklar, önce Osmanlı ve Portekiz ressamlarını tanıtan “Batı’ya Yolculuk - Türk Resminin 70 Yıllık Serüveni (1860-1930)” ve “Lizbon Bir Başka Şehirden Hatıralar”sergilerini gezecek, ardından atölyeye geçerek babalarıyla birlikte hayallerindeki yelkenlinin 3 boyutlu maketini yapacak.

“Babamla Ben Yelkenleri Kanat Yaptık” Atölye Çalışması

Tarih : 21 Haziran 2009 Pazar
Program  :

• 12:00 Tanışma
  • 12:15  “Batı’ya Yolculuk – Türk Resminin 70 Yıllık Serüveni” ve  “Lizbon Bir Başka Şehirden Hatıralar” Sergilerinin Gezilmesi
  • 13:00 – 14:00 Atölye Çalışması

Yer  : S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi
Adres  : Sakıp Sabancı Cad. No: 22 34467 Emirgan İstanbul

Rezervasyonlarımız dolmuştur. İlgilerinize teşekkür ediyoruz.