Kurumsal Etkinlikler

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ziyarete kapalı olduğu saatler içinde bazı mekanlarını müze yapısına uygun etkinlikler için tahsis etmektedir.

SSM mekanında etkinlik düzenlemek isteyen kişi/kurumların taleplerini tüm detaylarıyla yazılı olarak SSM-Etkinlikler birimi faksına (0212-229 49 14) göndermeleri gerekmektedir. Değerlendirmeye alınan taleplere en geç beş iş günü içinde yazılı olarak cevap verilmektedir.

Şirketlere Özel Gece

SSM, özel günlerini kutlamak isteyen ya da konuklarını ağırlayabilecekleri farklı bir mekân bulma arzusundaki şirketlere çeşitli seçenekler sunuyor. Uluslararası kültür-sanat etkinlikleri, kongre ve toplantı konularında dünya çapında deneyim sahibi GL Events tarafından işletilen the Seed, Müze bünyesinde “çok amaçlı etkinlik merkezi” olarak hizmet veriyor. Yine Müze bünyesinde bulunan MSA’nın Restoranı ise dünyanın dört bir yanından ilhamla oluşturulan mönüsü ve Boğaz manzarasıyla Pazartesi hariç her gün 23.00’e kadar konuklarınızı ağırlayabileceğiniz bir ortam sunuyor.