Yoga Şimdi Hem Müzede Hem Evde

SSM ve Cihangir Yoga işbirliğiyle gerçekleştirilen “Müzede Yoga” etkinliği yeniden müze ortamına taşınıyor. Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında bir süredir SSM’nin sosyal medya hesapları üzerinden sürdürülen yoga dersleri, kontrollü normalleşme sürecinde müzeye geri dönüyor. Dersler her Çarşamba 07.00 - 08.00’de SSM’nin bahçesinde gerçekleştirilecek. Etkinlik aynı zamanda evden katılmak isteyen ziyaretçilerimiz için, SSM'nin sosyal medya hesaplarından canlı yayımlanacak.

Rezervasyon ve Ders Bilgileri
Her seviyeden katılımcıya açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe müzede katılmak için rezervasyon yaptırılması zorunludur. Sosyal mesafe kuralları gereği dersin katılımcı sayısı 40 olarak belirlenmiştir. Katılımcıların derse kendi matlarını getirmeleri ve etkinlik alanında önceden belirlenmiş işaretli alanlara yerleşmeleri gerekmektedir. Etkinlik müzenin ziyarete kapalı olduğu saatlerde gerçekleşeceği için yiyecek-içecek satışı yapılmayacaktır.

Kayıt Bilgileri
Kayıt yaptırarak aşağıdaki koşulları kabul etmiş sayılırsınız:

• Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ve Cihangir Yoga A.Ş tarafından düzenlenen “Müzede Yoga” etkinliğinde katılımcı olarak yer aldığımı, etkinlik esnasında kendi sağlığımdan ve güvenliğimden sorumlu olduğumu,
  • Etkinlik esnasında sadece etkinlik ile ilgili olarak kullanılmak üzere, ses ve görüntümün alınabileceğini, söz konusu ses ve görüntülerimin sosyal medya, web sitesi ve televizyon kanalları da dahil olmak üzere dijital ortamlarda bu etkinlik ile ilgili olarak kullanılmasına müsaade ettiğimi,
  • SSM ve Cihangir Yoga etkinliklerinden haberdar olmak istediğimi,
  • Müzenin pandemi sürecinde aldığı tedbirler uyarınca müze girişinde ateş ölçümü yapılacağını, 38 C ve üzeri ateş tespitinde müzeye alınmayacağımı, etkinlik süresi haricinde müzeye giriş-çıkışlarda maske takacağımı ve maske bulundurma sorumluluğunun bana ait olduğunu, özel aracımla müzeye giriş yapamayacağımı,

Bu konularda herhangi bir hak talebim olmadığını kabul beyan ve taahhüt ederim.

Kayıt için tıklayınız