24 Kasım 2005 - 26 Mart 2006

Bilet Al

Picasso İstanbul'da

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, 20. yüzyılın en büyük sanatçılarından Pablo Picasso'nun eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'de Batılı bir sanatçıya ayrılan ilk büyük sergi olma özelliğini taşıyan Picasso İstanbul'da, sanatçının tüm dönemlerini kapsayan 135 eserden oluşuyor.

Picasso'nun torunu Bernard Ruiz-Picasso tarafından seçilen eserler, Paris ve Barselona'daki Picasso müzelerinden, Lille Modern Sanat Müzesi'nden, Fundación Almine y Bernard Ruiz-Picasso para el Arte (FABA) ve aile koleksiyonlarından derlendi.

Sabancı Holding'in desteği, Fundación Almine Bernard Ruiz-Picasso para el Arte ve İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenen sergide, sanatçının çalıştığı stüdyoların ve yakın çevresindeki kişilerin, ünlü fotoğrafçılar tarafından çekilen fotoğrafları da yer alıyor.

Eserlerden

Seçmeler

Akşam vaktinde sanatçının ailesi

Picasso in Istanbul[;]Picasso İstanbul'da

Dünyada Picasso: Sanatın Merkezinde Bir Yabancı

22 Mart 2006

Dünyada Picasso: Sanatın Merkezinde Bir Yabancı

Mağaza

Ücretsiz

Satın Al (Tükendi)
SSM Mağaza
Mağazaya Git
SSM Dostu Kart Avantajları

Sakıp Sabancı Müzesi üyelik programıyla yıl boyu ayrıcalıklı bir müze deneyimi yaşayın. Bir sene boyunca birbirinden farklı ayrıcalıklardan yararlanın, sevdiklerinize de hediye ederek onlara destek ve ilham kaynağı olun.

Kart Satın Al