23 - 24 Nisan 2022

Çocuk Şenliği

SSM Öğrenme Programları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Çocuk Şenliği'ne ev sahipliği yapıyor. 23 ve 24 Nisan’da çevrimiçi ve müzede gerçekleştirilecek programda karagöz gösterisi, sanat ve dans atölyeleri ile tınılarıyla herkese iyi gelecek bir konser yer alıyor.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleştirileceği programda, Caz ve Dans etkinliği dışındaki tüm etkinliklerde katılım kapasitesi sınırlıdır ve önceden kayıt yaptırılması gerekir. Çevrimiçi etkinlikler Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilir. Çevrimiçi atölyelere katılım linki, kayıt aşamasında bildirilen e-posta adresine gönderilir.

Programdaki tüm sanat atölyeleri Qbicart Sanat Okulu tarafından hazırlandı. Caz ve Dans etkinliğinde solo caz dansı atölyesi İstanbul Lindy Hoppers eğitmenleri ile yürütülecek, konserde ise JazzMatiz sahne alacak. Çöp Canavarı isimli karagöz gösterisini ise Cengiz Özek gerçekleştiriyor.

Günler ve Biletler

Ücretsiz

Çocuk Şenliği 2022 - Karagöz Gösterisi: Çöp Canavarı (7-12 yaş çocuklar ve aileler)
Kayıt Ol (Tükendi)