12 Ekim 2024, 11:00

Pusetli Aileler: Müzede Duyularımı Keşfediyorum (18⎼36 ay, bir yetişkin eşliğinde)

Alman ressam, baskı sanatçısı ve heykeltıraş Georg Baselitz'in yakın dönemde ürettiği yaklaşık yüze yakın büyük boyutlu resim ve heykelden oluşan Georg Baselitz: Son On Yıl sergisinde yer alan eserler, çocukların duyularını harekete geçirecek. Çocuklar, Baselitz'in seçili eserlerinden ilhamla hazırlanan duyusal oyunlarla dokuları keşfederken, bedenin parçalarını da eğlenceli bir şekilde tanıyacaklar. Ardından, boyama istasyonunda sanatçının eserlerinde sıkça karşılaşılan bir motifi sürpriz ve yaratıcı bir boyama tekniğiyle renklendirecekler. Bu süreç, çocukların sanatla etkileşimini derinleştirirken, hayal güçlerini de özgürce ifade etmelerine olanak tanıyacak.

Etkinlik Başlangıç Noktası: Sera Atölye
Etkinlik Bitiş Noktası: Sera Atölye
Etkinlik Süresi: 60 dakika
Tasarlayan ve Uygulayan: Atölye Pikolo

Etkinlik Kuralları:
  • Belirtilen etkinlik saati, atölyenin başlama saatidir.
  • Atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. Bir yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.
  • Organizasyon kaynaklı olmayan sebepler için ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.
  • Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
  • Atölye malzemelerini SSM sağlar.
  • Rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.
  • Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Diğer Öğrenme Programları

Arkeolojik Kazı Etkinliği (5⎼9 yaş)

27 Ekim 2024, 12:00

Arkeolojik Kazı Etkinliği (5⎼9 yaş)