12 - 28 Ekim 2021

Pusetli Aileler

Sakıp Sabancı Müzesi Öğrenme Programları, 18-36 ay aralığındaki bebek ve küçük çocuklara yönelik duyu ve sanat atölyelerine ev sahipliği yapıyor. Çocuklar, üç kategoride gerçekleştirilecek atölyelere yetişkin bir velinin eşliğinde katılabilecek.

Atölyenin içeriği, çeşitli sanat eserlerindeki ışık, renk ve doku elemanlarına odakla hazırlandı. Çalışmalarda örnek eserlerden hareketle çocukların duyularını harekete geçirmek, oyun ve egzersizler yoluyla onların fiziksel, duygusal, bilişsel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanıyor. Atölye ayrıca sanat aracılığıyla ebeveynler ve bebekleri arasında bir bağ kurma imkânı sağlıyor.

Önemli bilgiler:

Atölye malzemelerini SSM sağlar.

Atölyeye katılım kapasitesi sınırlıdır. Atölye bileti 1 çocuk ve 1 yetişkini kapsar. 1 yetişkinin eşlik etmesi zorunludur.

Katılımcıların kişisel sebeplerle atölyeye katılamaması durumunda ücret iadesi veya değişiklik yapılmaz.

Atölye yağış olmadığı sürece açıkhavada, yağışlı hava şartlarında ise çocuk atölyesinde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir. Hava şartlarına uygun rahat kıyafetler giymeniz önerilir.

Çalışanlarımız ve ziyaretçilerimizin sağlığı için 7 Eylül 2021 Salı gününden itibaren Müze ziyaretleriniz ve MSA Restoran ile the Seed girişlerinde fotoğraflı kimliğinizle birlikte, aşı kartınızı, aşı olunmadıysa en geç 48 saat önce yapılmış negatif sonucu olan PCR testinizi, ya da Covid-19 geçirmiş olan misafirlerimizin (bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) ilgili belgelerini ibraz etmeleri zorunlu olacaktır. Belgelerini ibraz etmeyen misafirlerimizin giriş kabulleri yapılamayacaktır.

Günler ve Biletler

125 ₺

Pusetli Aileler: Müzede Şekil Avı - Henri Matisse (18-36 Ay)
Kayıt Ol (Tükendi)