Yeni Yıl Atölyesi: Suluboya ile Kartpostal Boyama Atölyesi

Biletler Mobilet’te

Atölyede boyanacak kartpostallar, SSM Bahçe’den bir manzarayı (Köşk, At Heykeli, Fıstıklı Teras ve benzeri alanlar) bir kar küresi içerisinde tasvir eden çizimler taşımaktadır. Suluboya tekniklerini ve renk şemalarını öğrenen katılımcılar, atölye sonunda sevdiklerine hediye edebilecekleri yeni yıl kartpostallarını hazırlamış olacaklar.

Atölye Başlangıç Noktası ve Saati: SSM Ahşap Köşk, saat 11:00
Etkinlik Yürütücüsü: Pınar Yılgın Güner / Mia Fiorista
Etkinlik Dili: Türkçe
Etkinlik Süresi: 90 dakika

Etkinlik Kuralları:
Organizasyondan kaynaklanmayan sebepler için bilet iadesi veya değişiklik yapılmaz.
Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
Belirtilen etkinlik saati, çalışmanın başlama saatidir.

Diğer Etkinlikler

Müzede Yoga 2024