4-9 Haziran 2024

Müzede Suare: Başka Renkler, Sesler, Yüzler

Sakıp Sabancı Müzesi, sanatseverleri unutulmaz bir sinema deneyimi için açık hava gösterimlerine davet ediyor. Bu yıl, Sabancı Vakfı’nın katkıları ve Başka Sinema işbirliğiyle düzenlenecek olan "Müzede Suare: Başka Renkler, Sesler, Yüzler" açık hava film gösterimleri, dünya sinemasından ödüllü yapımları, bağımsız yerli ve yabancı filmleri kapsayan zengin programıyla 4-9 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul'da sinemaseverlerle buluşacak. Sakıp Sabancı Müzesi'nin eşsiz açık hava mekânı Fıstıklı Teras'ta gerçekleşecek etkinlik, İstanbul'un muhteşem boğaz manzarası eşliğinde, büyüleyici bir seyir tecrübesine ev sahipliği yapacak.

Tarih: 4-9 Haziran 2024
Saat: 21:15
Yer: Sakıp Sabancı Müzesi, Fıstıklı Teras

4 Haziran: Yurt | 2023 | 116' | Türkçe | 18+
5 Haziran: Köylüler (The Peasants) | 2023 | 114' | Lehçe, Latince; Türkçe altyazılı | 16+
6 Haziran: Dali Diyarı (Daliland) | 2022 | 104' | İngilizce; Türkçe altyazılı
7 Haziran: Faruk | 2024 | 97’ | Türkçe
8 Haziran: Bildiğin Gibi Değil | 2023 | 108’ | Türkçe
9 Haziran: Vanya (National Theatre Live) | 2024 | 119' | İngilizce; Türkçe altyazılı

Etkinlik Kuralları:

• Tüm gösterimler numarasız oturma düzenindedir.
  • Belirtilen saat film gösteriminin başlangıç saatidir.
  • Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Gösterimler açık havada gerçekleşeceğinden izleyicilerin hava koşullarına uygun giyinmeleri tavsiye edilir.
  • Kapıda bilet satışı olmayacaktır.
  • Her yaştan katılımcı bilete tabidir. Yaş kontrolü için bazı izleyicilerin kimliklerini göstermeleri talep edilebilir.
  • Her gösterime ilişkin yaş sınırı etkinliğin satış sayfasında belirtilmiştir.
  • Öğrenci bileti alan izleyiciler etkinlik girişinde geçerli öğrenci kimliklerini ibraz etmek zorundadır.
  • Filmlerin başlamasından sonra etkinlik mekânına izleyici alınmayacaktır. Etkinlik alanı, film başlama saatinden 15 dakika önce hazır hâle getirilecektir.
  • Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir.
  • Tüm filmler orijinal dilinde gösterilecek, yabancı filmler için Türkçe altyazı sağlanacaktır.
  • Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır.
  • Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna aittir. Katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmiş sayılır.
  • Vestiyer ve otopark hizmeti verilmeyecektir.
  • Dışarıdan getirilen yiyecek ve içecekler etkinlik alanına alınmayacaktır.
  • Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğu size aittir.
  • Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Organizasyondan kaynaklanmayan sebepler için bilet iadesi veya değişikliği yapılamaz.
  • Etkinlik organizatörü, alanda başkalarının huzurunu bozacak şekilde davranışlar gösteren katılımcıları bilet iadesi yapmaksızın etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.

Diğer Etkinlikler

Müzede Yoga 2024